Elsje krijgt haar eigen game

Gerben Valkema en Eric Hercules werken aan eigen game voor Elsje. Het wordt een platformgame voor op de smartphone waarbij je Elsje door de dag moet helpen. Dat vertelt Gerben Valkema in de eerste podcast van Stripjournaal.

26-11 elsje game.jpg
Fotobewerking door Stripjournaal, deze bewerking lijkt (waarschijnlijk) niet op het eindresultaat van de Elsje-game.

Het is allemaal nog heel pril, maar de eerste stappen op weg naar de Elsje-game zijn gezet. Valkema en Hercules gebruiken de 5000 euro die ze gekregen hebben voor de Willy Vandersteenprijs om hun stripfiguur om te zetten naar een computerspel. ‘Maar dan wel op zijn Elsjes’, zegt Valkema. ‘Dus je hebt geen schildpad waar je mee moet vechten, maar een politieagent of de juf die je achterna zit. En geen paddestoelen die je moet eten, maar hamburgers en vette friet. Maar het is allemaal nog heel pril.’

 

1 Trackback / Pingback

  1. Stripjournaal nu ook als podcast – Stripjournaal

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*