Een nieuw stripblad: BKStrips

Sinds een week is Nederland een nieuw blad over strips rijker: BKStrips. Het is een special van de Boekenkrant die gratis te krijgen is bij heel veel stripwinkels. 

Afbeeldingsresultaat voor bk stripsIk heb er zelf ook aan meegewerkt, mijn artikel over Comic Con zal later deze week op Stripjournaal verschijnen. Het is een mooie eerste editie geworden met lekker veel beeld. En zo hoort het bij een blad over strips. BKStrips laat de lezer kennismaken met de wereld van strips en helpt je op weg. Maar biedt ook mooie achtergronden voor mensen die al iets meer into strips zijn. In dit eerste nummer onder andere aandacht voor Vincent van Gogh als stripfiguur, de Stripschapprijzen en Geronimo Stilton.

Klik hier om te kijken waar BKStrips te krijgen is.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*