stripnieuws

Suske en Wiske te heftig voor Youtube

15 mei 2015
Stripjournaal

Volgende week verschijnt het vijfde deel van de serie Amoras, de 'volwassen' versie van Suske en Wiske. ´De Apocalyps barst in alle hevigheid los op Amoras,´ zo zegt de uitgeverij. ´De totale vernietiging van het eiland en iedereen die er nog rondloopt lijkt onafwendbaar.´ Het levert een grimmig album op.

amoras5Naar goed gebruik wordt de lancering van het album vooraf gegaan door een trailer op youtube. Maar die is zo heftig en gewelddadig dat youtube niet toestaat dat er advertenties bij geplaatst worden. De uitgeverij lijkt dat met enige trots te melden, maar ik moet zeggen dat het er inderdaad best heftig uit ziet. Ik vraag me af of ze in hun drang om een nieuwe groep lezers aan te boren niet wat al te ver van het origineel afwijken. We zullen het zien, 20 mei ligt het album in de winkels.

 

 

 

 

One comment on “Suske en Wiske te heftig voor Youtube”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *