Strengere veiligheidseisen bij Dutch Comic Con

Dutch Comic Con neemt extra maatregelen na de aanslagen in Brussel. Alle tassen worden bij de ingang gecontroleerd, laat de organisatie weten. Bezoekers moeten dus rekenen op langere wachtrijen bij de ingang. Het evenement is komend weekend in de Jaarbeurs in Utrecht.

Afbeeldingsresultaat voor dutch comic con 2016

Een typisch kenmerk van Comic Con zijn de cosplayers, die zich verkleden als personage uit strips of films. Verschillende cosplayers vragen zich op facebook af of ze hun nep wapens wel mee mogen nemen. Dat mag, meldt de organisatie, zolang ze maar niet lijken op een echt vuurwapen.

Vorig jaar trok de eerste editie van Dutch Comic Con 25.000 bezoekers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*