Strip2000 gooit de deuren open

Uitgeverij Strip2000 houdt morgen open dag. Iedereen is welkom in het kantoor in Eindhoven, waar alle strips van de uitgeverij staan uitgestald. Strip2000 is onder andere bekend van Dating for Geeks, Jump en Evert Kwok.

Dating for Geeks van Kenny Rubenis

De open dag is een vervolg op de VIP-avonden die Strip2000 al elke maand organiseert voor de diehard stripliefhebbers. Net als op die avonden zijn er morgen tekenaars aanwezig om te signeren, zoals Gerard Leever (Dik van Dieren, Suus en Sas), Wouter Goudswaard (Ridiculand) en D’Auwe (FC Schwalbe). Bij binnenkomst op de open dag krijg je een drankje, een borrelhapje en een verrassingspakket.

De open dag is op woensdag 10 augustus van 13.30 tot 21.30 uur. Strip2000 is gevestigd aan Flight Forum 3529 in Eindhoven. Zorg dat je een goed navigatiesysteem hebt, want het is niet makkelijk te vinden.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*