Comic Design Zwolle organiseert Summerschool striptekenen

Wie zelf graag strips tekent en nieuwe dingen wil leren, kan deze zomer terecht bij de opleiding Comic Design van ArtEZ in Zwolle. Daar wordt van 28 augustus t/m 1 september een Summerschool Beeldverhaal georganiseerd.

Summerschool Beeldverhaal bij ArtEZ Comic Design Zwolle
Oogst, het stripmagazine van ArtEZ Zwolle.

Een week lang kun je daar werken aan de ontwikkeling van je eigen strip of beeldverhaal. Je krijgt er begeleiding van bekende stripmakers, zoals Bart Nijstad, Aimée de Jongh en Jasper Rietman. Het accent van de Summerschool ligt op storytelling en waarneming, en er wordt beloofd dat je aan het eind van de week een stevig concept hebt, waar je zelf mee verder kunt.

Meedoen met de Summerschool Beeldverhaal kost 550 euro, en de minimumleeftijd is 18 jaar. Een selectiecommissie beoordeelt aan de hand van de aanmelding of de verwachting is dat iemand voldoende rendement uit de Summerschool kan halen.

Meer info en aanmelden vind je op de website van ArtEZ.

Facebook
Twitter
Instagram
Volg via Email
RSS
Google+
https://stripjournaal.com/2017/05/22/summerschool-beeldverhaal-bij-comic-design/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*