podcast

Kenny Rubenis (Dating for Geeks): 'Daten voor mij niet belangrijk'

3 juni 2017
Stripjournaal

Hij speelt regelmatig een rol in zijn eigen strip Dating for Geeks, maar zelf vindt Kenny Rubenis daten totaal niet belangrijk. 'Ik ben helemaal niet bewust op zoek naar een vriendin. Ik hou wel heel erg van romantische comedy's, en ik vond het gewoon leuk om dat te combineren met nerds', zegt hij in de nieuwe podcast van Stripjournaal.

Kenny Rubenis van Dating for Geeks met zijn eigen muppet.

Kenny Rubenis van Dating for Geeks met zijn eigen muppet.

Uiteraard gaat het in de podcast ook over films en Kenny's eigen verzamelwoede. Zijn eigen huis staat namelijk vol met poppetjes en prullaria uit de popculture. En het meest trots is hij op deze serie koffiemolens uit de jaren 70. Hint: het heeft iets te maken met Back to the Future.

De koffiemolens van Kenny Rubenis (Dating for Geeks).

Kenny Rubenis is een fanatiek verzamelaar van Back to the Future koffiemolens.

Kenny Rubenis heeft met Dating for Geeks in korte tijd de term 'geek' van scheldwoord omgetoverd tot geuzennaam. Zijn strip verschijnt elke dag in de Metro en er zijn inmiddels zes albums verschenen. Maar zijn uitgever Strip2000 is er net mee gestopt, dus hij is hard op zoek naar een nieuwe uitgever. Hij heeft zijn eigen albums opgekocht, dus zijn hele keuken staat vol met dozen. In deze podcast vertelt hij hoe het verder moet. 'Het zou heel leuk zijn als Dating for Geeks met een nieuwe uitgever ook naar het buitenland kan.'

Dating for Geeks

One comment on “Kenny Rubenis (Dating for Geeks): 'Daten voor mij niet belangrijk'”

  1. Hopelijk vindt Dating for Geeks een nieuwe uitgever om toekomstige albums uit te geven. Zou jammer zijn als het stoppen van Strip2000 het einde is van de Dating for Geeks albums (en ook de andere albums die bij Strip2000 een plekje hadden)!

    Hopelijk vinden alle Strip2000 strips (heel) snel een andere uitgever 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *