podcast

50 jaar Stripschap

23 december 2017
Stripjournaal

11 oktober 2017 was een feestdag: Het Stripschap bestond precies 50 jaar. Heb je het gemist? Dat is niet vreemd, want het is heel geruisloos voorbij gegaan. In de nieuwe Stripjournaal Podcast spreekt voorzitter Meerten Welleman over 50 jaar Het Stripschap en de toekomst van de strip.

Meerten Welleman van het Stripschap

Meerten Welleman (Foto: Anne Breel)

Hoe kijkt hij terug op de rumoerige jaren waarin een penningmeester zo lang niks van zich liet horen dat het financiële overzicht totaal weg was. Waarom zijn er zo veel bestuurswissels geweest? Wat zijn de gevolgen van het samengaan van De Stripdagen en Dutch Comic Con? Je hoort het allemaal in deze podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *