De eindstreep en een nieuw begin

Hoe voelt het om afscheid te nemen van je strip? En hoe is het om het maar gewoon zelf te gaan doen met je eigen uitgeverij? Daarover gaat het in deze podcast.

De laatste aflevering van Snippers van Aimée de Jongh stond al een tijdje geleden in de Metro, nu is er ook het laatste album. En daarmee is het hoofdstuk Snippers definitief dicht. Aimée gaat andere dingen doen, zoals haar strip samen met scenarist Zidrou. Daarvan heeft ze de laatste pagina ingeleverd, en ze vertelt in deze podcast hoe deze bijzondere samenwerking verliep.

Iemand die zijn hele oeuvre in eigen hand heeft genomen is Sytse Algera. Hij geeft zijn strips -en die van anderen- nu zelf uit met zijn uitgeverij Comic Watch. Waarom is hij voor zichzelf begonnen? Wat miste hij bij andere uitgeverijen? En wat kunnen we verwachten van Comic Watch?

Luister je deze podcast op weg naar De Stripdagen? Luister dan ook deze podcast over wat er dit jaar allemaal veranderd is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*