podcast

De Kiekeboes door de ogen van anderen

21 oktober 2018
Stripjournaal

Merho wordt 70, en dat betekent feest! Maar wat voor cadeau geef je een striptekenaar die al alles heeft? Nou, bijvoorbeeld een heel album met zijn stripfiguren, door de ogen van andere tekenaars. Daarom is het album verschenen Hoor je het ook eens van een ander. Kim Duchateau, Nix, Frodo De Decker en Gerben Valkema tekenen daarin De Kiekeboes op hun manier.

In deze podcast hoor je een dubbelinterview met Merho en de enige Nederlandse tekenaar in dit gezelschap: Gerben Valkema. Hoe is zijn Kiekeboe-verhaal tot stand gekomen? Wat maakt een Kiekeboe-verhaal een Kiekeboe-verhaal? En het belangrijkste: wat vindt Merho van de versie van Gerben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *