podcast

Strips op de literatuurlijst

3 november 2018
Stripjournaal

Het is een belangrijke missie van Margreet de Heer als Stripmaker des Vaderlands om strips op de literatuurlijst van de middelbare scholen te krijgen. Om dat te bereiken presenteert ze op 7 november de gids Graphic Novels voor de Leeslijst. In deze podcast vragen we Margreet het hemd van het lijf over deze gids.

Guardian

In Eppo is de strip Guardian weer terug. Het nieuwe verhaal heet Jill en speelt zich weer af in het Victoriaanse Engeland, vol mystiek en bovenaardse krachten. Tekenaar Robbert Damen bekent in deze podcast dat hij eigenlijk ook geen idee heeft wie Guardian is.

Unruly Critters

Tot slot Gerben Valkema, die bedacht dat het leuk zou zijn om de tekeningen die hij voor Inktober had gemaakt in een boekje te bundelen. Hij startte een crowdfunding en toen ontplofte de boel. In no time had hij zijn streefbedrag binnen, maar intekenen kan nog altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *