podcast

Knip-en-plakwerk

20 maart 2019
Stripjournaal

Maak jij je eigen strip en ben je benieuwd wat de professionals ervan vinden? Of speel je liever de figurant in een stripverhaal? Je hoort het allemaal in deze podcast waarin we schakelen met Marissa Delbressine en Ype Driessen.

Kom maar op met je portfolio!

Op de Stripdagen kun je je eigen tekenwerk voorleggen aan een panel van drie gerenommeerde stripmakers: Kenny Rubenis, Aimée de Jongh en Marissa Delbressine. In deze podcast schakelen we met Marissa om haar te vragen wat een goede strip is en hoe zij dat kan beoordelen. Wil je het haar zelf vragen? Dan kun je zondagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur bij haar terecht op de Stripdagen/Dutch Comic Con. Aanmelden kan via redactie@eppostripblad.nl.

Verder kijken we naar haar nieuwste project Ishtou, over een jonge vrouw in een fictief Japan met George Orwell 1984-achtige kenmerken. Als het tenminste technisch allemaal goed gaat in de podcaststudio...

Kom maar op met je foto!

Altijd al eens zelf een rolletje in een strip willen spelen? Dat kan, als je je aanmeldt als figurant voor de fotostrips van Ype Driessen. Je moet wel aan het profiel voldoen, want hij zoekt specifieke types. Wie hij zoekt en wat hij van plan is met zijn fotostriproman hoor je in deze podcast. En Ype heeft nieuws over zijn nieuwste albums.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

 

2 comments on “Knip-en-plakwerk”

  1. Superleuk om Ype Driessen in jullie podcast te horen. Ik hoop dat hij een keer in de studio komt en een strip met jullie maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *