podcast

Crowdfunding Kenny

30 augustus 2019
Stripjournaal

Kenny Rubenis schudt de stripwereld lekker op. Hij doet namelijk iets dat niemand -inclusief hijzelf- voor mogelijk had gehouden. Nadat zijn strip Dating for Geeks door de Metro was gestopt, heeft hij ruim 40.000 euro opgehaald met een crowdfundingsactie. Daarmee kan hij twee jaar vooruit, en tekent hij een extra strip over zijn figuurtjes die Dungeons & Dragons spelen.

In deze podcast vertelt Kenny Rubenis hoe hij midden in een deadline gebeld werd door de Metro, en hoe hij daarna overrompeld werd door het succes van zijn crowdfunding. En hoe staat het met de goedaardige hersentumor die twee jaar geleden bij hem ontdekt is, en waarover hij een strip wilde maken? En Seb wil (totaal overbodig) testen hoe geekie Kenny zelf is.

Verder hoor je de eerste editie van de nieuwe rubriek 'Het voorleeshoekje van de Stripmaker des Vaderlands'.

Wil je nog doneren voor Dating for Geeks? Dat kan hier.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *