De vlogcast met Michael Minneboo

Is het een vlog…? Is het een podcast…? Deze editie is van allebei wat. Nou ja, technisch gezien is dit nog steeds een podcast. Maar Michael Minneboo heeft voorafgaand aan deze opname een vlog gemaakt. En zo komen twee werelden mooi samen.

In deze podcast hoor je een battle tussen Kuifje en Spiderman. Robin neemt het op voor de brave reporter, en Michael houdt een vurig pleidooi voor zijn vriend Spiderman. Verder gaat het uitgebreid over vloggen en strips, over veroordelende commentaren, en over de toekomst van de strip. De vlog van Michael zie je hier ?.

Het voorleeshoekje van de Stripmaker des Vaderlands

Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer leest deze keer voor uit het werk van Renske de Greef, die een stevige mening heeft over het programma Hotter than my daughter.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*