podcast

De vlogcast met Michael Minneboo

12 oktober 2019
Stripjournaal

Is het een vlog...? Is het een podcast...? Deze editie is van allebei wat. Nou ja, technisch gezien is dit nog steeds een podcast. Maar Michael Minneboo heeft voorafgaand aan deze opname een vlog gemaakt. En zo komen twee werelden mooi samen.

In deze podcast hoor je een battle tussen Kuifje en Spiderman. Robin neemt het op voor de brave reporter, en Michael houdt een vurig pleidooi voor zijn vriend Spiderman. Verder gaat het uitgebreid over vloggen en strips, over veroordelende commentaren, en over de toekomst van de strip. De vlog van Michael zie je hier ?.

Het voorleeshoekje van de Stripmaker des Vaderlands

Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer leest deze keer voor uit het werk van Renske de Greef, die een stevige mening heeft over het programma Hotter than my daughter.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

One comment on “De vlogcast met Michael Minneboo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *