podcast

Achter de schermen bij Donald Duck en Tina

19 januari 2020
Stripjournaal

Wat gebeurt er nou op de redactie van een stripblad als Donald Duck of Tina? Hoeveel werk gaat er zitten in het redigeren van al die strips? Als iemand daarover kan vertellen is het wel Bas Schuddeboom, redacteur bij beide bladen en groot promotor van de Tina. Hij laat geen gelegenheid voorbij gaan om het enige stripblad voor meiden te pluggen, en dus pakt hij ook zijn moment in deze podcast. Maar wat betekent de overname van eigenaar Sanoma door het Vlaamse DPG voor Donald Duck en Tina?

Verder haakt Margreet de Heer vanaf deze podcast officieel aan als extra co-host. En ze heeft meteen iets bijzonders meegenomen in haar voorleeshoekje: een Donald Duck uit 1960. Dat op zich is niet eens zo bijzonder, wel dat ze een briefschrijfster naar die Donald Duck uit 1960 heeft opgespoord. Wat weet Ineke Rita Feites Diekstra nu nog van die brief?

Presentatie: Robin Vinck
Co-hosts: Seb van der Kaaden en Margreet de Heer

One comment on “Achter de schermen bij Donald Duck en Tina”

  1. coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool en super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *