podcast

De integrale podcast

26 april 2020
Stripjournaal

Nog steeds aan huis gekluisterd schakelen we in deze podcast met Hanco Kolk, die op een prachtige boerderij in Frankrijk zit. Het eerste deel van de integrale van Gilles de Geus ligt in de winkel, en dat is een mooi moment om met Hanco iets dieper te duiken in het ontstaan van het legendarische figuurtje.

Hanco vertelt over zijn bibberende zoektocht naar de juiste penseellijn, het paard van Gilles dat eraan moest geloven dankzij Peter de Wit, en een nieuw project waaraan hij nu werkt. En we kijken naar een clip voor Spinvis die hij samen met zijn zoon Bud gemaakt heeft.

Voorleeshoekje

In het Voorleeshoekje van de Stripmaker des Vaderlands deze keer een strip uit stripblad Aline. Het heet Klimaatverandering, een strip door en over Anne Stalinski.

Presentatie: Robin Vinck
Co-hosts: Seb van der Kaaden en Margreet de Heer

One comment on “De integrale podcast”

  1. Wat ontzettend leuk en interessant weer om jullie zo te zien. En woooow, al die vogeltjes bij Hanco Kolk, dat maakte het nog specialer.
    Ik wilde ook nog even zeggen dat ik enorm genoten heb van de StripGlossy over het Eurosongfestival. Ik houd helemaal niet van het Eurosongfestival en toch was het blad echt geweldig leuk om te lezen. Ik werd er helemaal vrolijk van. Dank jullie wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *