De meta podcast

Na een aantal zoom-podcasts en een welverdiende zomervakantie, is de Stripjournaal podcast eindelijk weer terug vanuit een echte radiostudio. Te gast is Ype Driessen, die zijn eerste autobiografische fotoroman heeft afgeleverd. En natuurlijk wil Margreet het meteen hebben over de pikante scènes.

Maar eerst wil Robin het hebben over meta, want dat loopt als een rode draad door zijn fotoroman. Zijn boek gaat over het maken van een boek, en we hebben het in deze radiostudio dan ook over een fotostripscène in de radiostudio. Seb is daar dan weer totaal niet van onder de indruk.

Verder praten we heel kort met hoofdredacteur Tim van het nieuwe stripblad Jump, voordat hij door zijn vader rücksichtlos naar bed wordt gestuurd. En probeert Margreet het laatste stukje crowdfunding voor haar Stripmaker des Vaderslands Overzichtsboek met ‘bloto’s’ rond te krijgen.

Presentatie: Robin Vinck
Co-hosts: Seb van der Kaaden en Margreet de Heer

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*