stripnieuws

Stripjournaal podcast live vanuit Lochal Tilburg

19 oktober 2021
Stripjournaal

De Stripjournaal podcast gaat live! Voor het eerst is er een opname van de podcast met live publiek. Op zondag 24 oktober wordt de podcast opgenomen in de Lochal in Tilburg. Je kunt daar bij zijn, en vanuit het publiek zelf je vragen stellen aan onze gast.

Bij de Bibliotheek Midden-Brabant staat oktober in het teken van graphic novels. Daarom krijgt ook de Stripjournaal podcast een plekje in de programmaring. Omdat we in Tilburg zijn, is onze gast ook een echte Tilburger: Michiel van de Pol. In coronatijd maakte hij de strip 'Huidhonger en andere ongemakken'. Een herkenbare worsteling met het dagelijks leven in een tijd van lockdown. En natuurlijk kijken we ook naar zijn andere werk, en naar de projecten waaraan hij nu werkt.

Wanneer?
Zondag 24 oktober 2021, van 14:00 tot 15:30

Waar?
De Bibliotheek Lochal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

Aanmelden kan hier.

One comment on “Stripjournaal podcast live vanuit Lochal Tilburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *