podcast

Rutger Gret a.k.a Dutch Lucky Luke

24 oktober 2021
Stripjournaal

In deze aflevering van de podcast praten we een uur lang met Rutger Gret. Of met Dutch Lucky Luke? Eigenlijk een beetje van allebei. Rutger is bekend geworden als de officiële Lucky Luke op stripbeurzen, maar dat heeft er ook voor gezorgd dat hij zijn potlood weer heeft opgepakt en zijn jongensdroom waarheid is geworden: striptekenaar worden.

Hoe serieus neemt hij zijn rol als Dutch Lucky Luke? Wat wil hij met zijn strips vertellen? Hoe stalkt Rutger bekende acteurs voor een foto en een handtekening? En waarom is hij toch altijd zo verdomde perfectionistisch dat hij zelfs Seb van der Kaaden tot wanhoop drijft? Je hoort het allemaal in deze podcast.

Presentatie: Robin Vinck
Co-hosts: Seb van der Kaaden en Margreet de Heer

5 comments on “Rutger Gret a.k.a Dutch Lucky Luke”

  1. Ik heb Rutger de afgelopen jaren leren kennen als een zeer integer mens en daarnaast een talentvolle stripmaker en zeer talentvolle cosplayer. Hij is the living Lucky Luke! Het wachten is op een film dan wel fotostrip. In het verleden hebben meer stripmakers fotostrips gemaakt. Leuk als Rutger dat als zijpaadje gaat doen. Gefeliciteerd met jouw album, Rutger. Of albums als je de Bastiaantjes meetelt...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *