Het meest veelzijdige stukje luister

De Stripjournaal studio strijkt deze keer neer in het prachtige Coevorden waar we ontvangen worden door Stripmaker des Vaderlands Herman Roozen. Met hem praten we over zijn eerste jaar in het eervolle ambt, over doelgroepstrips en zijn missie om de bibliotheken te bereiken.

Natuurlijk blikken we ook terug op de eerste Dag van de Stripmaker, en houden we de slogan van Herman (Strip, het meest veelzijdige stukje lees, strip!) nog eens tegen het licht na een kritische zin in dit stuk van de 9eKunst.

Margreet leest voor uit prentenboeken van Rie Cramer uit 1938, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Wil je de Stripjournaal podcast ondersteunen? Dat kan via www.petje.af/stripjournaal. En je krijgt er mooie dingen voor terug!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*