stripnieuws

Stripjournaal geeft bijzondere prijs weg

23 november 2022
Stripjournaal

Voor de echt trouwe luisteraars van de Stripjournaal podcast is er nu een wel heel bijzondere prijs. Een volledig strippakket van Eric Heuvel. Daarin zitten de eerste tien albums van January Jones, gesigneerd door Eric Heuvel en Martin Lodewijk. Daarnaast een gesigneerd album van Quaco, een gesigneerd album van De Ontdekking en De Zoektocht, de Suske en Wiske-hommage De schaal van Moraal en als klap op de vuurpijl drie originele tekeningen.

Hoe kun je dit mooie pakket winnen? Word lid van petjeaf.com/stripjournaal en maak kans op deze prijs!

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door podcastluisteraar Jeroen van Strien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *