podcast

Tijd voor Romano Molenaar

30 januari 2023
Stripjournaal

Het mag een klein wonder heten dat Romano Molenaar bij ons in de studio is. Het liefst zit hij namelijk van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te tekenen.

Zijn productie is dan ook enorm. Storm, Roodhaar, nu zijn nieuwe project Galaxa, en dan tekent hij daarnaast nog hele pagina's vol voor fans. En alsof dat niet genoeg is, heeft hij ook nog eens zijn eigen gamebedrijf.

Voorleeshoekje

Het Voorleeshoekje komt dit keer al vroeg, als Margreet voorleest uit De Rode Ridder nr. 58, De Toverspiegel. Dat is het verhaal waarin voor het eerst de figuur Galaxa voorkomt, de Fee van het Licht. Romano maakt nu een spin off over haar, waarin we meer te weten komen over haar geschiedenis voordat ze de Rode Ridder ontmoette.

Prijsvraag

In de prijsvraag valt dit keer iets heel bijzonders te winnen: een originele tekening van Romano Molenaar op A4, met een figuur naar keuze. Deze speciale prijs is er speciaal voor de luisteraars die de podcast ondersteunen via petjeaf.com. Al vanaf 1 euro kun je meedoen, en je laat daarmee je waardering blijken voor de Stripjournaal podcast. We zijn je zeer dankbaar!

5 comments on “Tijd voor Romano Molenaar”

  1. Hadden we vorige keer nog de self proclaimed langzaamste tekenaar van Nederland, hebben we nu een tekenaar die sneller tekent dan zijn schaduw.
    Weer een prachtige aflevering!

  2. Hoera, net gehoord dat ik het parket heb gewonnen. Ik ben er heel blij mee. Ook weer een leuke podcast.
    En natuurlijk Jeroen bedankt voor zijn donatie.

  3. Leuke aflevering weer, met een hele sympathieke gast. Heel fijn dat het Eric Heuvel-pakket een nieuwe eigenaar heeft. Gefeliciteerd Peter! En ik win ook nog gewoon een prijs, wat leuk zeg! Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *