nieuws

Stripjournaal gaat verder met wisselende tafelheren en tafeldames

1 september 2023
Stripjournaal

In september maakt de Stripjournaal podcast een nieuwe start. Na het vertrek van Seb en Margreet gaat de podcast verder met wisselende tafelheren en tafeldames. Mensen uit de stripwereld, of misschien juist van buiten de stripwereld, maar altijd met een liefde voor strips. En natuurlijk met een talent om die liefde goed te verwoorden achter een microfoon.

In de eerste podcastaflevering na de zomer schuift tekenaar Kees de Boer aan als tafelheer.  Hij is bekend van zijn illustraties voor jeugdboeken als Grapman en Agent & Boef. Hij is meer illustrator dan striptekenaar, maar is ooit in de wereld van de strip begonnen, en heeft er nog steeds warme gevoelens bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *