radio

Marvel is coming!

6 oktober 2015
Stripjournaal

De Amerikaanse Marvel Comics verschijnen opnieuw op de Nederlandse markt. Vanaf morgen liggen de vertaalde uitgaves van Standaard Uitgeverij in de winkel. De Amerikaanse comics waren altijd goed te krijgen in stripwinkeltjes, maar de Nederlandse versies kunnen nu een heel nieuw publiek gaan aanboren.

Figuren als Spiderman, X-Men en Avengers krijgen zo weer een nieuw leven. Aangezien Marvel tegenwoordig bij Walt Disney hoort en de films een groot succes zijn, zou dit wel eens de doorbraak kunnen worden van superhelden bij een nieuwe generatie.

Iemand die alles weet van Amerikaanse Comics is Romano Molenaar, tekenaar van onder andere Storm. Hij voelt zich helemaal thuis in het genre, en is zelfs door de Amerikanen gevraagd om Batman en X-Men te tekenen. Een jongensdroom die uitkwam. Nu tekent hij voor Standaard Uitgeverij de reeks J.Rom, de superheldenversie van Jerom uit Suske en Wiske.

Op BNR Nieuwsradio blikte Romano bij Roelof Hemmen alvast vooruit op de nieuwste Marvel-reeks.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *