Hans van Oudenaarden over Rhonda 3

Al zo’n anderhalf jaar wachten de fans op het derde deel van Rhonda. In deze podcast vertelt striptekenaar Hans van Oudenaarden hoe ver hij ermee is en waarom hij zo graag Rhonda groot maakt in Frankrijk. En wat heeft Hanco Kolk met Rhonda te maken? En wie houdt Hans de laatste tijd toch zo van zijn werk af?

Hans van Oudenaarden laat de pagina’s zien waaraan hij nu aan het werken is.

De tip van Hans

Hans van Oudenaarden heeft een mooie strip ontdekt op het festival in Angoulême en geeft die als tip in de podcast. Het gaat om Le chateau des étoiles van Alex Alice. Het blijkt ook in het Nederlands vertaald als Kasteel van de Sterren.

Hier vind je een interview met Alex Alice en een paar mooie fragmenten uit het verhaal.

Mijn eigen tip is De Kennedy Files van Mick Peet en Erik Varekamp. Een fascinerend verhaal over de vader van John F. Kennedy die er alles aan deed om eerst zichzelf en -toe dat niet lukte- zijn zoon in het Witte Huis te krijgen.

4 Comments

  1. Geweldig initiatief. Klinkt lekker informeel maar intussen komen we wel veel te weten. Ook top van die filmpjes, en dan hoor ik tot volgende maand…nog een maand wachten op het volgende huisbezoek bij…, ja bij wie?? Robin, Fiep en Hans bedankt.

    • Dankjewel voor je enthousiaste reactie Kees! En wie wordt de volgende…? Tja, ik heb er wel ideeën over, maar er staat nog niks vast. Wie zou je willen horen?

      • Misschien een beetje de ‘Usual suspects’ maar ik denk dan aan Eric Heuvel, Danker Jan Oreel, Robbert Damen, Fred de Heij, Mark Retera, Peter Nuyten en Paul Teng. Om er zo uit de losse pols een paar te noemen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*