stripnieuws

Dit is Batman door de ogen van Enrico Marini

5 september 2017
Stripjournaal

Meer dan een prachtige overzichtstekening hadden we nog niet gezien van de Batman van Enrico Marini, maar nu is er meer. Niet alleen is er een teaserfilmpje gemaakt, er staat ook een preview van de eerste twintig pagina's online.

De titel van het album wordt The Dark Prince Charming. De eerste pagina's laten prachtige aquareltekeningen zien van de Italiaanse tekenaar. Ze vormen een groot contrast met oorspronkelijke Amerikaanse comics, maar passen perfect bij het rauwe verhaal. Marini lijkt hier een absoluut meesterwerk af te leveren. Naast Batman is er ook een belangrijke rol weggelegd voor The Joker en Catwoman.

Het album komt uit op 3 november. Bekijk de eerste pagina's hier

Lees ook: Enrico Marini gaat eigen versie van Batman tekenen

One comment on “Dit is Batman door de ogen van Enrico Marini”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *