stripnieuws

Met dit filmpje werd Red Rider gepitched

23 september 2017
Stripjournaal

De eerste schetsen van Red Rider zijn destijds gebruikt voor een filmpje om de nieuwe strip intern te pitchen. Onder andere naar aanleiding van deze video besloot Standaard Uitgeverij door te gaan met de gewaagde spin-off van De Rode Ridder.

Toen dit filmpje begin 2014 gemaakt werd, had de strip nog de ondertitel De Rode Ridder, The Time Chronicles. Maar tijdens het verder uitwerken bleek al snel dat die vlag de lading niet meer dekte. Dit werd overal aangepast, maar niet in dit filmpje. Die zou namelijk intern blijven, maar is nu toch geplaatst op de facebook-pagina van Red Rider.

https://www.facebook.com/RedRiderStrip/videos/1617152221669833/

Ondertussen is er een datum geprikt voor de releaseparty van Red Rider: op 12 oktober wordt de strip die gemaakt is door Stedho en Lectrr gepresenteerd. En dat wordt niet alleen een presentatie, maar echt een compleet feest. Je kunt hier kaartjes kopen om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *