podcast

Stripjournaal draait doorrr

2 december 2017
Stripjournaal

Strips bij De Wereld Draait Door! Het kan! Peter van Dongen was vorige week te gast bij DWDD om te praten over zijn strip Familieziek. En dat heeft meteen gevolgen gehad. Uitgever Wiebe Mokken van Scratchbooks vertelt daarover in deze podcast van Stripjournaal.

Meer informatie over Familieziek vind je hier.

Verder in deze podcast: Lectrr is de scenarist van de nieuwe reeks Red Rider, een rauwe spin-off van De Rode Ridder. Deel drie ligt vanaf volgende week in de winkels. Hoe heeft Lectrr alle publiciteit ervaren, en komt er nog meer na deze eerste drie delen?

En voor het eerst een Stripjournaal Review. De graphic novel Ik, moordenaar van Antonio Altarriba & Keko is een indrukwekkend en angstaanjagend boek waar je de koude rillingen van krijgt. Een absolute aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *