podcast

Eerbetoon en tattoo's

3 februari 2018
Stripjournaal

Hoe zorg je dat je de meeste stemmen haalt in een StripBattle? Nou, door een tatoeage op je hoofd te laten zetten, dacht Hugo Seriese. Dan ben je in ieder geval verzekerd van publiciteit, ook in de Stripjournaal podcast!

En dat is nou precies het idee van de StripBattle van de StripGlossy. Hoe ver gaat Hugo Seriese nou echt? Daarover gaat het in deze podcast. Hier vind je het tattoo-filmpje van Hugo. Wil je op hem stemmen? Ga dan naar http://stripglossy.nl/hugo-seriese/

Ondertussen heeft zijn tegenstrever Ralph Brendt ook niet stil gezeten. Ook hij kwam met een filmpje om stemmen te werven. Stemmen op Ralph Brendt? Dat kan hier: stripglossy.nl/ralph-brendt/

Jan Steeman en Mort Walker

Afgelopen week was ook de week waarin we afscheid moesten nemen van twee grote namen in de strip: Jan Steeman (Noortje, Roel Dijkstra) en Mort Walker (Flippie Flink). Ger Apeldoorn geeft een mini-college over deze tekenaars die we moeten gaan missen.

Het boek 'Backstage at the Strips' waarin Mort Walker heel praktische tips geeft voor striptekenaars vind je hier.

En hier vind je zijn blog met een heleboel oude afleveringen van Flippie Flink: http://allthingsger.blogspot.nl/2018/01/my-mort-walker-tribute-pt-2.html

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *