podcast

Kap nâh!!

10 februari 2018
Stripjournaal

Komt er een documentaire over Marnix Rueb, de tekenaar van Haagse Harry? Wel als er genoeg geld binnen komt. Filmmakers Bart Grimbergen en Roel Wijngaards zijn een crowdfundingsproject gestart, en willen 9000 euro binnenhalen. Ook in deze podcast: waarom maakt Merho toch van die absurdistische verhalen als De Kiekeboes een jubileum-album bereiken?

Wil je de documentaire over Marnix Rueb steunen? Dat kan via Cinecrowd.

De Kiekeboes

Merho heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met zijn familie Kiekeboe: album 150. De titel is K4, en het album gaat over de eerste ontwerpen van de familie die Merho in de jaren 70 maakte. Zij komen nu terug om de strip over te nemen. Hier ontmoet Kiekeboe de eerste versie van zichzelf:

Kiekeboe treft de eerste versie van zichzelf. Op de achtergrond een oude versie van Balthazar. ©Standaard Uitgeverij

Verder vertelt Merho over de stripmuur van Kiekeboe in Brussel die aan het afbladderen is. Er wordt gewerkt aan een oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *