De strip brult!

Hoe lanceer je een nieuw stripblad voor kinderen? Hoe ziet de combi Strips op de Markt en Roze Zaterdag eruit? En wat gaat er gebeuren met het Nederlands Stripmuseum in Groningen? Je hoort het allemaal in deze podcast.

Het nulnummer van Brul!
Het nulnummer van Brul!

BRUL!

Striptekenaars Jeroen Funke en Tommy A beginnen een nieuw stripblad voor kinderen: Brul! Het nulnummer is gepresenteerd op De Stripdagen in Utrecht, maar nu hebben ze geld nodig om het blad echt van de grond te krijgen. Meedoen met de crowdfunding kan hier.

Strips op de Markt en Roze Zaterdag

Het volgende stripevenement staat alweer voor de deur: Strips op de Markt, op zondag 6 mei in Gouda. Het festival werkt dit jaar samen met Roze Zaterdag. Hoe ziet die combinatie eruit?

Nederlands Stripmuseum verhuist

Het Nederlands Stripmuseum in Groningen gaat volgend jaar verhuizen naar het Groninger Forum. Games en animaties worden eraan toegevoegd, en de oppervlakte wordt kleiner. Wat blijft er dan nog over van het stripmuseum? Jan Willem de Vries van het museum probeert ons over te halen om dit jaar nog in het oude museum te komen kijken, en volgend jaar ook in het nieuwe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*