Nieuw seizoen, nieuwe podcast!

De Stripjournaal Podcast is weer terug! En we trappen dit nieuwe seizoen af met iemand die een heel drukke zomer heeft gehad, en iemand die na de zomer met iets gaafs nieuws is begonnen.

Hugo Seriese ken je misschien nog van de Stripbattle in de StripGlossy, nu is hij begonnen met zijn eigen online strip: De Lijn. Een superheld in zijn eigen stad Den Haag. Hij heeft beloofd elke week een strip van zeven pagina’s af te leveren. Hoe gaat hij dat volhouden?

En je hoort Aimée de Jongh, die dankzij de strip Bloesems in de herfst, die ze samen met scenarist Zidrou heeft gemaakt, een razend drukke zomer heeft gehad. Ze is op een heuse tournee door Frankrijk gegaan, en het boek is daar zelfs al aan de derde druk toe. Daarnaast werkt ze nu aan animaties voor De Wereld Draait Door, en is ze bezig met een nieuwe strip voor Dargaud.

1 Comment

  1. Heeeey Robin, goed dat je er weer bent!
    En wow, samen met Aimée in de podcast, supergaaf.
    En mooi dat je er voor kiest om iedere twee weken te publiceren. Hey, Eppo komt ook iedere twee weken uit toch?
    Tof item in ieder geval, bedankt!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*