podcast

Knuppelen op de Stripdagen

14 april 2019
Stripjournaal

De Stripdagen/Dutch Comic Con 2019 zijn voorbij. Een editie die niet zonder slag of stoor voor elkaar kwam, nadat festivaldirecteur Ton Schuringa er onverwacht mee stopte. Wat vonden we van het resultaat? En hoe moet dit evenement de toekomst in? Dat vragen we in deze podcast aan Stripschap-voorzitter Meerten Welleman.

Ook komen we erachter dat scholieren moeten verklaren waarom Dick Matena iets getekend heeft, terwijl hij er zelf niet eens een verklaring voor kan geven. En Seb kan Meerten wel schieten, waarna Meerten Seb het liefst wil doodknuppelen. Kortom, er was behoorlijk wat diplomatieke stuurmanskunst voor nodig om deze podcast tot een goed einde te brengen.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

Links bij deze podcast:

2 comments on “Knuppelen op de Stripdagen”

  1. Lekker scherp, jongens! Erg leuk om naar te luisteren. En fijn hoe jullie toch nog Matena antwoord op de lesbrief-vragen hebben weten te ontfutselen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *