podcast

Podcast | De eindejaarsspecial

21 december 2019
Stripjournaal

Stripjournaal blikt terug op 2019 en kijkt vooruit naar 2020! Een extra lange eindejaarsspecial met als gast in de studio Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer. We bellen half stripmakend en stripminnend Nederland om te vragen naar hun hoogtepunten en soms een dieptepuntje.

In deze podcast hoor je hoeveel Typex -winnaar van de Stripschapprijs 2019- nou verdient met zijn strips, en waarom Ype Driessen het afgelopen jaar zo in de zenuwen zat. Stripschapvoorzitter Meerten Welleman licht een tipje van de sluier op over de volgende Stripschapprijswinnaar, en Mars Gremmen geeft een minicollege vogelgeluiden. Verder nemen we met Jan-Willem de Vries afscheid van het stripmuseum in Groningen, en nemen we alvast een virtueel kijkje in het nieuwe Storyworld. Vick Debergh is hard op zoek naar publiciteit, en ineens blijkt dat Vick en Robin way back gaan. Margreet heeft mooie woorden over Klaas Knol en Seb maakt ruzie met de kerstman. Kortom, een bomvolle podcast om het jaar mee af te sluiten.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

2 comments on “Podcast | De eindejaarsspecial”

  1. Ben blij verrast met het voortzetten van Bllok. Aangezien de link hierboven niet staat, was het even zoeken naar de website om mijn exemplaar te bestellen. Vreemd genoeg biedt de auteur hem niet aan op zijn eigen persoonlijke pagina. Je moet Blook bestellen op de webshop van http://www.protoncomics.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *