De herrijzenis van Hugo Seriese

Na een stilte van ruim twee jaar is de Haagse superheld De Lijn van Hugo Seriese terug. In de coronapandemie strijdt hij tegen hamsteraars en corona-ontkenners. Maar het was niet zo vanzelfsprekend dat Hugo Seriese terug zou keren op het striptoneel.

Hugo had zichzelf ten doel gesteld om elke week een stripverhaal van zeven pagina’s online te plaatsen. Al snel liep hij vast in dit moordende tempo, en kwam hij thuis te zitten met een flinke burn out. Over het dal waarin hij terecht kwam, en hoe hij daar weer uit gekropen is, vertelt hij in deze podcast. Het is een mooi, kwetsbaar, persoonlijk verhaal. ‘Het lijkt wel een therapiesessie’, riep Hugo uit.

Lees ook: Hugo Seriese wint StripBattle met bizarre strategie

Verder komen we erachter hoe Hugo op hilarische wijze met zichzelf praat tijdens het maken van een strip. En horen we waarom Seb zo blij wordt van mislukkingen.

Meer weten over De Lijn? Kijk dan hier.

Voorleeshoekje

En natuurlijk is er het voorleeshoekje van Margreet. Ze leest voor uit de brievenpagina die Hugo op geheel eigen wijze heeft samengesteld in zijn blad De Lijn.

Presentatie: Robin Vinck
Co-hosts: Seb van der Kaaden en Margreet de Heer

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*