stripnieuws

Asterix wordt 'Obelix de Galliër'

23 januari 2017
Stripjournaal

In oktober komt het nieuwe album van Asterix uit, maar het lijkt erop dat zijn avonturen worden overgenomen door zijn grote vriend. Op de eerste pagina die is vrijgegeven is namelijk sprake van 'Obelix de Galliër'.

Veel meer dan dat is er nog niet bekend. Asterix en Obelix gaan weer op reis naar het buitenland, maar het is nog niet duidelijk naar welk land ze gaan. Ook een titel van het album is er nog niet. Wel is er nogal cryptisch bij gezegd: 'Elke overeenkomst met de actuele Franse politiek is zuiver toeval!'

UPDATE: Asterix en de race door de Laars gepresenteerd

Ondertussen heeft een originele pagina uit het verhaal Asterix en de Ziener bij een veiling van Sotheby's in Parijs een recordbedrag van bijna 320.000 euro opgebracht. De plaat uit 1972 is nooit eerder op de markt gekomen was geschat op maximaal 180.000 euro.

2 comments on “Asterix wordt 'Obelix de Galliër'”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *