stripnieuws

Alle verhalen van Kuifje nu als ebook

5 juni 2017
Stripjournaal

Het is ruim veertig jaar geleden dat het laatste echte Kuifje-verhaal verscheen, maar de wereldberoemde stripheld gaat gewoon met zijn tijd mee. De avonturen van Kuifje zijn nu te downloaden als ebook.

Alle 24 Kuifje-verhalen, inclusief Kuifje in het land van de Sovjets en Kuifje en de Alfa-kunst zijn te vinden in de iBooks Store. Daarmee kun je de strips makkelijk lezen op je iPhone, iPad of Mac. Voor het eerste deel is de zwart-wit versie gebruikt, de rest is in kleur. Je betaalt €3,99 per stuk, en het synchroniseert direct met al je apparaten zodat je Kuifje kan lezen waar je maar wil. Je kunt ook een fragment downloaden, waardoor je een stuk kan lezen voordat je het album daadwerkelijk koopt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=Ox3WsXnwASo

De iBooks Store kun je vinden in iTunes. Eerder startte WPG Uitgevers al het online platform Yieha om strips als ebooks aan te bieden.

2 comments on “Alle verhalen van Kuifje nu als ebook”

  1. De boeken zijn prachtig, ik lees ze graag op de ipad. Het inzoomen in de tekeningen is een waar genot. Ik heb de hele serie in 1 keer gekocht, waardoor de prijs per boek verder omlaag gaat. Het geld dubbel en dwars waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *