stripnieuws

Compleet album van Elsje op Texel

7 juni 2017
Stripjournaal

Voor het eerst in haar ruim tienjarig bestaan maakt Elsje een compleet album op Texel. Vandaag wordt het album Elsje op Texel op het waddeneiland aangeboden aan de directeur van de VVV. Bovendien verschijnt er ook een Duitse versie van.

Elsje op TexelHet eigenwijze meisje beleeft haar avonturen al vanaf het begin op Texel, al werd daar nooit de nadruk op gelegd. Maar de verhalen gaan regelmatig over zee, strand, flessenpost, zeehonden en de vuurtoren. Niet zo gek, als je bedenkt dat scenarioschrijver Eric Hercules woont op Texel en er zelfs wethouder is. Met het album Elsje op Texel doet de wethouder op geheel eigen manier aan eilandpromotie.

Lees ook: 'Elsje heeft me veel gebracht'

Om die promotie compleet te maken, verschijnt dit album ook in het Duits met de titel Elske auf Texel. Na de presentatie gaan Eric Hercules en tekenaar Gerben Valkema op een heuse signeer-tour over het Waddeneiland. Ze beginnen bij de VVV en zijn vervolgens te vinden bij de Jumbo en de Albert Heijn in Den Burg.

Lees ook: Elsje krijgt haar eigen game

One comment on “Compleet album van Elsje op Texel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *