stripnieuws

Zaak Stripmuseum wordt stripverhaal in Kanniewaarzijn

11 oktober 2017
Stripjournaal

Met een curator die meer weg heeft van Johnny Bravo dan van een jurist en af en toe een flinke 'knots' en 'paf', heeft tv-programma Kanniewaarzijn gisteravond aandacht besteed aan de zaak van het Rotterdamse stripmuseum.

De makers hebben ervoor gekozen om de hele kwestie van het faillissement als een soort stripverhaal neer te zetten. In de studio keek een groep striptekenaars goedkeurend toe. Advocaat Claudia Berghout legde uit waarom ze een kort geding is gestart tegen de curator. De uitspraak daarvan is op 17 oktober.

https://www.facebook.com/robert.vanderkroft/videos/1737086773002772/

2 comments on “Zaak Stripmuseum wordt stripverhaal in Kanniewaarzijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *