Jean-Marc van Tol in Wie is de Mol

Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke en Sukke, is een van de tien kandidaten in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Op NPO1 zijn de deelnemers voor Wie is de Mol 2018 bekend gemaakt.

UPDATE: Jean-Marc van Tol stopt zelf met Wie is de Mol

‘Een goede Mol is iemand die zichzelf goed kent en van tevoren goed heeft nagedacht over alle soorten situaties waarin je kunt komen. Dus ik heb me voorgenomen scherp op mijn medekandidaten te letten.’ Zo introduceert Jean-Marc van Tol zichzelf in het filmpje waarmee de kandidaten voorgesteld worden.

De opnames voor Wie is de Mol waren waarschijnlijk ongeveer tussen 28 mei en 17 juni. Op 6 januari start het nieuwe seizoen. Of Van Tol zelf de Mol is, moeten we natuurlijk nog even afwachten. Maar het rijmt wel lekker…

Lees ook: Fokke en Sukke winnen Inktspotprijs

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*