stripnieuws

Eppo start nieuwe reeks hommages aan Agent 327

17 januari 2018
Stripjournaal

Dat smaakt naar meer, moeten ze bij Eppo gedacht hebben. De tien verhalen van Agent 327 die verschillende striptekenaars vorig jaar maakten als hommage aan de geheim agent van Martin Lodewijk, krijgen een vervolg. Bruno de Roover en Romano Molenaar bijten het spits af.

Het team achter de superhelden-spin-off J.Rom laat Agent 327 -hoe kan het ook anders?- opdraven als Spider-Man. Er is zelfs een belangrijke rol weggelegd voor niemand minder dan Donald Trump en Arjen Lubach. In Dossier Hackwerk mag de Nederlandse geheime dienst een stevig gevalletje fake news oplossen.

Lees ook: Teaser van animatiefilm Agent 327 online

En het is nog niet gedaan met hommages aan Agent 327. De komende tijd worden Hendrik IJzerbroot en Olga Lawina bijvoorbeeld ook onder handen genomen door Rob Derks, Jan Bosschaert en Daan Jippes.

Lees ook: Foutje op cover Agent 327 Dossier Dozijn min twee

Album

De eerste ronde hommages bevatte strips van Mars Gremmen, Fred de Heij, Remco Polman, Kim Duchateau, Gerben Valkema, Willem Ritstier en vele anderen, en is verschenen in album. Eppo nummer 1 van 2018 met daarin Agent 327 door Bruno de Roover en Romano Molenaar ligt tot en met 24 januari in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *