De mannetje en mannetje podcast

Komt er ooit nog een nieuw verhaal van Gilles de Geus? Hanco Kolk en Peter de Wit geven in deze podcast antwoord op die vraag. Volgend jaar, in 2020, verschijnt er een integrale van Gilles de Geus bij Standaard Uitgeverij waarin alle verhalen opgenomen zijn, dus het zou het ideale moment zijn om daar een nieuw avontuur aan toe te voegen.

Verder geven de heren een kijkje achter de schermen van hun wekelijkse brainstormsessies voor de strip S1ngle. Wat weten zij eigenlijk van hun figuren dat wij als lezer nog niet weten? En wat vonden ze van de tv-serie? Ook ‘striptekenopleiding’ Artez komt nog even langs en uiteraard Sigmund.

Hanco moest snel weg, maar gelukkig had Peter wel nog even tijd voor een foto.

Presentatie: Robin Vinck
Co-host: Seb van der Kaaden

Links bij deze podcast:

  • Meer informatie over de helaas mislukte crowdfundingsactie voor Gilles de Geus vind je hier en hier
  • De fotostrip Mannetje en Mannetje, ook op tv verschenen
  • Een groot deel van afleveringen Strip & Cartoon tekenen zijn nog op youtube te vinden. Aanrader!

2 Comments

  1. Heerlijke aflevering. Hanco en Peter behoren tot de beste stripmakers van Nederland en dan is het fijn om binnen een uur verleden en heden van hun werk te horen passeren, vooral als zij het zijn die daarover vertellen. En Robin en Seb stelden ook precies de goede vragen, waardoor de luisteraar ook meer over het reilen en zeilen binnen de stripwereld te weten is gekomen.

  2. Hey bedankt voor het exemplaar Moord in jungle bay! Het eerste wat ik zaterdag ochtend doe ik kijken of er al een nieuwe aflevering op Spotify staat!
    Top podcast.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*