podcast

Een duik in de archiefcast

2 januari 2023
Stripjournaal

Wist je dat de Stripjournaal podcast al meer dan vijf jaar bestaat? We schrokken er zelf ook een beetje van. Een mooi moment zo aan het eind van het jaar om eens de Stripjournaal archieven in te duiken. In deze podcast hoor je daarom een paar hoogtepunten, vooral uit de beginjaren van de podcast.

De fragmenten komen uit deze podcasts:

En de allereerste podcast: Elsje krijgt haar eigen game

2 comments on “Een duik in de archiefcast”

  1. Wat fijn deze podcast even een duik in de archiefkast. Zo leuk om terug te horen. Als trouwe luisteraar en groot fan blijf ik het te gek vinden en zo bijzonder dat deze podcast dus al meer dan 5 jaar bestaat! Ga zo door Robin, Margreet en Seb! Jullie creëren zo'n fijne sfeer en vullen elkaar fantastisch aan!

    Lieve groet,
    Nina Blom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *